Hoe werken wij

Advies

Elke nieuwe tuin vraagt om maatwerk. Het tuinadvies vormt de rode draad in het hele proces. We starten met een persoonlijke kennismaking waarbij we zoveel mogelijk informatie verzamelen en jouw wensen inventariseren. We brengen je gezinssituatie in kaart en stellen je vragen. Hoe wil je je tuin gebruiken? Heb je groene vingers? Welke stijl past bij jou en wil je wellicht een vorm van welness in je tuin? De antwoorden hierop nemen we mee in ons plan.

 

Maar ook: Wat is de functie van je bedrijfstuin? Wat wil je als bedrijf uitstralen? Hoe groen wil je zijn?

 

Kortom: We zijn benieuwd naar jou!

 

Een kennismaking is geheel vrijblijvend. Zijn we het samen eens, dan gaan we voor je aan de slag en stellen we een offerte op.

SNK buitenprojecten Advies

Ontwerp

De ontwerpfase bestaat uit drie onderdelen: het schetsontwerp, een 3D ontwerp en een definitief ontwerp.

 

Schetsontwerp

Alle informatie die we verzameld hebben tijdens de kennismaking, vertalen we naar een eerste schetsontwerp. Dit schetsontwerp bespreken we samen en als jij akkoord bent, gaan we dit ontwerp nog specifieker uitwerken.

 

3D ontwerp

We maken een professioneel schetsontwerp in 3D, zodat jij precies kunt zien hoe je tuin eruit gaat zien als de plannen gerealiseerd zijn. Als jij je kunt vinden in dit ontwerp, maken we een definitief uitvoeringsplan.

 

Definitief ontwerp/uitvoeringsplan

Het definitieve ontwerp is voorzien van alle benodigde technische tekeningen op het gebied van bestrating, beregening en beplanting. We leggen je diverse materialen voor en jij kiest uit wat je mooi vindt. Zo leggen we samen de puzzel totdat elk stukje past en wij kunnen starten met de realisatie van jouw droomtuin.

SNK buitenprojecten Ontwerp

Realisatie begeleiding

Jouw ultieme droomtuin realiseren we door uitstekend samen te werken met een selectie vakbekwame tuinpartners, waaronder De Groot Hoveniers uit Volkel, JDL Straatwerk en Harrie Huijbers Beregening en Waterbehandeling. Daarnaast is het ook mogelijk bij verschillende hoveniers een offerte op te vragen.

 

Als onafhankelijke partij kunnen wij je tijdens de uitvoering uitleggen wie waarmee bezig is en dat is een voordeel! Door onze jarenlange ervaring weten we namelijk heel goed wat er allemaal komt kijken bij de aanleg van een tuin. Wij controleren het werk, houden de vinger aan de pols en we onderhouden contact met de hovenier én met jou. De kosten (en energie) die hiermee worden bespaard, wegen niet op tegen de kosten van het meerwerk achteraf wanneer dit niet zo is. Jij kunt op ons vertrouwen.

 

 

SNK buitenprojecten Realisatie begeleiding

Wij blijven persoonlijk betrokken vanaf de eerste kennismaking tot aan de definitieve oplevering van jouw tuin.